Hvem kører stadig med modeltog?

Vi er en klub hvor det handler om modeltog, hvor unge som ældre kan mødes, for i socialt samvær at få en snak netop om deres hobby, som har et fælles tema nemlig togdrift, både i model og naturstørrelse.
SvMJK er en togklub med ca. 15 medlemmer i det sydfyenske, som hver onsdag aften mødes for at hygge sig med modeltog. I klubhuset findes mange aktiviteter. Der er mulighed for at fx: bygge huse også hjemmelavet  fra bunden, lave træer, bygge landskab, danske som udenlandske, bygge egne signaler, opbygge blokstyring ved hjælp af relæer m.m.

Klubben er ved at bygge en permanent modeljernbane, der er også mulighed for at kunne køre med modeltog.
Ligeledes er der mulighed for i klubbens bibliotek at læse bøger og se videofilm om modeltog, man er også velkommen til blot at møde op for at få en snak om tog generelt. Vi kan også tilbyde hjælp til reparation, dersom du har et lokomotiv eller andet som ikke vil køre.
I klubben arrangeres der årligt udflugter,  f.eks. til andre klubber eller arrangementer hvor der køres i veterantog. Turen kunne også være evt. Heljan, DMJU udstillinger m.m., jo der er muligheder nok.

På klubbens anlæg køres analog (ikke digitalt) hvilket giver større mulighed for at deltage, da både digitale som analog lokomotiver kan køre på klubbens anlæg.